torstai 8. heinäkuuta 2010

Huomenlahja kesän morsiamille

kuvat @ Kristina Lampila | makea kuvatuotanto

Huomenlahjakuvat ovat vuosi vuodelta suositumpia. Huomenlahjan ideahan on antaa miehelle ensimmäisenä hääpäivän aamuna pieni lahja.

Perinteisesti mies on lahjoittanut morsiamelleen korun tai jotakin muuta kaunista, nykyään myös morsiamet haluavat muistaa aviomiestään ja sexyistä kuvista onkin tullut parissa vuodessa varsinainen hitti. Eikä ihme, sillä kukapa mies ei haluaisi katsella upeita kuvia vaimostaan. Ja jokaiselle naiselle tekee välillä hyvää muistaa kuinka upea onkaan ja kuinka kauniita kuvia juuri hänestä saakaan.

Jos olet siis vielä ilman huomenlahjakuvia, niin otathan pikaisesti yhteyttä niin sovitaan kuvauspäivä. Kuvauksiin kannattaa varata noin 3 tuntia meikkauksineen ja hiustenlaittoineen.

Studiolla Tehtaankadulla on seuraavat huomenlahjakuvauspäivät 16.7. ja 1.8. jolloin on voimassa erikoishinta, mutta myös muina aikoina kuvaukset toki järjestyvät.

Kuvaus voidaan tarvittaessa järjestää myös studion ulkopuolella esimerkiksi hotellissa. Tuolloin hinta määräytyy siirtymisiin menevän ajan mukaan ja mahdollisesta tilavuokrasta.

Hinnaston löydät nettisivuiltamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti